SIKERSZTORIK

  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram

A Szentkirályi Ásványvíz-alapú hidratáló testápolók, kézkrémek, frissítő tusfürdők, szappanok és kollagénes italok az ásványvíz tisztaságával hozzák el a természetesség élményét a fürdőszobákba. Balogh Levente – a márka alapítója – már évek óta azon dolgozik profi szakemberek bevonásával, hogy a kincset érő Szentkirályi Ásványvizet ne csupán belső, de külső felhasználásra is hasznosítani lehessen. A jégkorszaki lencséből származó ásványvíz a legszigorúbb ellenőrzések mellett kerül a palackokba, és most már a bőrtápláló összetevők (urea, sheavaj, szőlőmagolaj, argánolaj) mellé felsorakozva a szépségápolási termékekbe is. A Vízangyal szépségápolási kollekciója három termékcsaládból áll: Aquatic Blue, Hydro Fresh és Floral Empire.

VÍZANGYAL BEAUTY

A Lenoa Coffee&Shop franchise ötletét 2021-ben Balogh Levente hozta létre, akinek az volt az elképzelése, hogy modern, elegáns, letisztult stílusú kávéházi élményt teremtsen Magyarországon és azon túl. A brand filozófiája: prémium minőségű kávé, kellemes és barátságos légkör, kiváló kávéitalok és nagyszerű kiszolgálás. A Lenoa Coffee&Shop üzleteinek a számát évről évre szeretnénk tovább növelni és ezzel erős márkaidentitást szeretnénk felépíteni, amely a világ legjobb ültetvényeiről származó kávészemekből prémium espresso alapú ínyenc kávéra, autentikus kézműves élelmiszertermékekre és kellemes légkörre épül minden üzletben.

  • Facebook
  • Instagram

COFFEE LENOA

  • Facebook
  • Instagram

A Szentkirályit 1993-ban fedezte fel a szörp és üdítő gyártásával foglalkozó Vitapress Kft. tulajdonosa, Balogh Sándor. A családi vállalkozás az előállításhoz szükséges nagy mennyiségű víz miatt a Kecskeméttől 20 km-re, Szentkirályon található telephelyen fúratott kutat, a laboratóriumi vizsgálat során pedig azonnal kiderült: nagy tisztaságú és élettanilag létfontosságú ásványianyag-összetételű vizet találtak. A Szentkirályi Kft.-t 2003-ban alapították és ettől kezdve Balogh Levente ügyvezető, tulajdonos irányította. Egy évvel az alapítás után a Szentkirályi ásványvíz a legszigorúbb szabályok szerint ítélő szakmai bírák döntése alapján a világ legjobb ásványvize lett: szénsavmentes kategóriában elnyerte a párizsi Aqua-Eauscar-díjat. A Balogh család a kezdetektől tudta, hogy magas tisztaságú ásványvízre leltek, amit a nemzetközi elismerés is igazolt.

SZENTKIRÁLYI ÁSVÁNYVÍZ