BEFEKTETÉSEK

SNACK GARDEN - JANKLOVICS IVÁN

A nassolás nem bűn – csak nem mindegy, hogy mit ropogtatsz! A Snack Garden termékekkel még intenzívebben megélhetjük a már ismert ropogtatás élményét, azonban ízfokozók és más adalékanyagok nélkül. Mindez azoknak a különleges feldolgozási  eljárásoknak köszönhető, amelyek során kevesebb értékes íz, illat és tápanyag vész el. Ezért minden egyes falat különleges élményt tartogat.

Ivánt 2019-ben ismertem meg az RTL Klub Cápák között című üzleti showműsorának 2. évadában. Cápatársaimmal ellentétben azonnal megláttam benne azokat a vonásokat, amelyek egy sikeres üzleti vállalkozás vezetéséhez elengedhetetlenek. Egy ambíciózus, tettrekész, fantasztikus szakembert ismertem meg benne, akivel évről évre egyre nagyobb sikerre visszük az okos-snack élményt!

 • Facebook
 • Instagram

CREMEDIQ - DR. PALLAGI EDINA

Edina tudományos fokozattal (PhD) rendelkező szakgyógyszerész. Két gyermeke után harmadik „gyermekként” született meg a saját fejlesztésű CREMEDIQ kozmetikai termékcsaládja.

Edinát 2021-ben ismertem meg a Cápák között 4. évadában. Mivel 2021-ben piacra dobtam a Szentkirályi Ásványvíz-alapú Vízangyal kozmetikumcsaládot, így azonnal tudtam, hogy Edinánál nem találhatok jobb szakembert a további termékfejlesztésekhez. Azóta közösen kifejlesztettük a Vízangyal és Cremediq kozmetikumok professzionális termékcsaládját is, ami 2022 óta elérhető a Vízangyal Beauty Szalonban.

 • Facebook
 • Instagram
Képkivágásqwertzi-2.jpg

HOMOKY DORKA BORÁSZAT 

Dorka szülei, nagyszülei és dédszülei is már borászattal foglalkoztak. Ebben nőtt fel, ez vette körül gyerekkora óta. Fiatal borászként célja a tállyai dűlőkben rejlő lehetőségek megismerése a borokon keresztül. Munkájában meghatározó alapelv, hogy a szőlőben és a borászatban is a lehető legtermészetesebb módon dolgozzon!

Dorkával a Cápák között harmadik évadában ismerkedtem meg. Energiája, szaktudása, hitelessége és alázata magával ragadt. Régóta szerettem volna a borászatba beszállni és ott meghatározó piaci szereplővé válni. Dorka és családja egy kincs számomra, és a következő években sokat fognak hallani organikus borainkról!

 • Facebook
 • Instagram

MESKA - NÉMETH EMESE

Meska művészi pályája előtt tíz évig foglalkozott üzletfejlesztéssel, ezt a pályát végül 2018-ban hagyta maga mögött, hogy a lehető legtöbb időt tudja alkotásra szánni. Kezdetben főleg figuratív képeket készített, olajjal festett vászonra, majd később elkezdett az absztraktabb ábrázolás felé fordulni. Ma már nem csak ecsettel dolgozik. A festett vászonra mintákat vág lézervágással, így festményeken kívül betonhatású fali installációkat is készít.

Számomra fontos, hogy az üzleti élet a művészettel összefonódjon. Saját munkámat is egyfajta művészetként élem meg, hiszen engem mindig is az alkotás vágya mozgatott, nem a pénzszerzési vágy. Meskával közös munkáink mindig emlékeztetnek arra, miért is jó nyitott szemmel és elmével járni a világot, hiszen a különböző megközelítések, látásmódok csak emelni tudják egy brand értékét!

 • Facebook
 • Instagram

MUNCH - WETTSTEIN ALBERT ÉS PEREPELICA KIRILL

A megtermelt ételek 1/3-át nem eszi meg senki. A Munch egy egyszerű megoldást kínál arra, hogy az ételgazdálkodás fenntarthatóbb legyen környezeti, társadalmi és gazdasági szempontból is. A Munch egy platform, amin keresztül vendéglátóhelyek és boltok kedvezményesen értékesítik az el nem adott, de jó minőségű ételeket.

Mindig is szerettem volna egy olyan vállalkozás részese lenni, amely applikációk terén érhet el sikereket. Érdekel ez a világ, csodálom a munchos fiúk kreativitását. Ráadásul a fenntarthatóság is mindig fontos szempont volt számomra egy vállalkozás kapcsán. Minden Cápa beszállt ebbe a vállalkozásba, így a Munch biztos sikerre van ítélve!

 • Facebook
 • Instagram

RAMI WEDDING DRESS - ADORJÁN RAMÓNA ÉS ZAJKÁS BENEDEK

A RAMI egy 2016-ban alapított couture brand. Fő fókusza a magas minőségű, kézzel készült egyedi menyasszonyi és egyéb alkalmi (menyecske, koszorúslány, örömanya, tanú) ruhák tervezése gyártása. A tervező a brand mögött Ramóna, akinek legnagyobb szenvedélye, hogy felejthetetlen esküvői ruhákkal tegye emlékezetessé a nagy napot a legmagasabb haute couture sztenderdeknek megfelelően.

Bevallom sosem gondoltam volna, hogy valaha beszállok az esküvő bizniszbe. De Rami gyönyörű, kézzel készített minőségi ruhadarabjai meggyőztek arról, hogy nincs mire várnom: éljenek a menyasszonyok! Így Lakatos Istvánnal közösen beszálltam ennek a két tehetséges fiatalnak a kezdő vállalkozásába, így nem csak üzleti mentorként tudom őket támogatni. Célunk, hogy a jövőben minél többen voksoljanak a minőségi ruhadarabokra és Rami fantasztikus ruhakölteményeit válasszák a nagy napra!

 • Facebook
 • Instagram

QUANTUM DIÁKSZÖVETKEZET - BEGE ÁRON ÉS BŐHM ZSOMBOR

Hogy mi is az a Quantum Diákszövetkezet?

Magyarország első, 100%-ig digitális diákszövetkezete, ahol teljesen leszámoltak az adminisztrációval!

Áronnal és Zsomborral 2021-ben találkoztam először a Cápák között 4. évadának forgatásán. Fantasztikus reformötlettel álltak elő a diákszövetkezetek adminisztrációs munkájának digitalizációjára. Két remek fiatal, akik előtt még óriási lehetőségek állnak! Ezért is tartottam fontosnak, hogy befektetőként beszálljak az üzletükbe, mert hiszek abban, hogy a digitalizáció és az innováció a kulcsa a jövőbeni még nagyobb sikereknek.

 • Facebook
 • Instagram

VEGI PONT - GARZÓ GALATEA ÉS GABRIELLA

A Vegi Pontnál minden falat egészség! A Vegi Pont Kft. egy 100 %-ban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, melynek célja a nagy- és kiskereskedők kiszolgálása magas minőségű, népszerű savanyúságokkal, amivel hozzájárulnak eredményességükhöz.

Galatea és Gabriella szaktudása az első pillanatban megfogott! A Cápák között 4. évadának forgatásán találkoztam velük, és fantasztikus élmény volt látni, hogy megkérdőjelezhetetlen a helyük ebben az iparágban! Kiváló minőségű termékeik, elragadó egyéniségük, káprázatos szakértelmük és fejlődni akarásuk együttműködésünk elengedhetetlen eleme.

 • Facebook
 • Instagram